Zoek
Filters
Close

Onze collectie heren slips van Beeren Bodywear bevatten gekleurde slips met of zonder gulp. De M3000 serie van Beeren Bodywear is bijvoorbeeld een absolute topper met slips van 100% katoen

Toon als
Sorteren op
Tonen per pagina

Beeren Comfort Feeling Heren Slip

Heren sportslip zonder zijnaden gemaakt van een elastische single jersey. De pijpen zijn afgewerkt met een elastisch boord. De taille is afgezet met een hoge elastische tailleband met de tekst Beeren Comfort ingeweven.

Beeren M3000 Heren Slip

Klassieke heren slip met gulp. De stof is gemeleerd. Zowel de pijpen als de taille zijn afgezet met boord met daarin elastiek.

Beeren M3000 Heren Slip Gulp

Klassieke heren slip met gulp gemaakt van een fijnrib. Zowel de pijpen als de taille zijn afgezet met boord met daarin een elastiek.

Beeren Jupiter Heren Slip Gulp

Klassieke heren slip met gulp gemaakt van een fijnrib. Zowel de pijpen als de taille zijn afgezet met boord met daarin een elastiek. De stof heeft een jeans effect.

Beeren Startex Heren Taille Slip

Heren slip met gulp gemaakt van een rib stof. Deze slip sluit vrij hoog in de taille. De taille van deze slip is omgezoomd met een tunnelelastiek. De pijpen zijn afgezet met boord.

Beeren M2000 Heren Slip

Klassieke heren slip gemaakt van een fijnrib. Zowel de pijpen als de taille zijn afgezet met boord met daarin een elastiek. De stof geeft een beetje een jeans effect.

Beeren M500 Heren Slip Gulp

Klassieke heren slip met gulp. De stof is gemeleerd. Zowel de pijpen als de taille zijn afgezet met boord met daarin elastiek. *UITLOPEND ** VERVANGER ARTIKEL 04-017

Beeren Briljant Heren Slip Gulp

Klassieke heren slip met gulp gemaakt van een elastische fijnrib. Zowel de pijpen als de taille zijn afgezet met boord met daarin een elastiek.

Beeren M55 Heren Slip Gulp

Klassieke heren slip met gulp gemaakt van een fijnrib. Zowel de pijpen als de taille zijn afgezet met boord met daarin een elastiek. De stof geeft een beetje een jeans effect.

Filter by:

Wissen
Min: €5,00 Max: €7,00
5 7
  • Wit
  • Zwart
  • Donkerblauw
  • Huid
  • Lichtblauw
  • Blauw
  • Grijs