Zoek
Filters
Close
Toon als
Sorteren op
Tonen per pagina

Beeren Comfort Feeling Meisjes Slip

Meisjes slip zonder zijnaden gemaakt van een elastische single jersey. De slip is aan de bovenzijde afgewerkt met een elastische tailleband met daarin de naam Beeren Bodywear geweven. De pijpen zijn afgezet met een satijnbandje.

Beeren Meisjes slip Amber

Meisjes slip zonder zijnaden gemaakt van een elastische single jersey. De slip is aan de bovenzijde afgewerkt met een elastische ‘Beeren Bodywear’ tailleband en de pijpen zijn afgezet met een satijnbandje.

Beeren Meisjes Slip Britney

Bikinislip zonder zijnaden gemaakt van een fijnrib. De pijpen en taille zijn afgezet met een satijnbandje.

Beeren Meisjes Slip Cindy

Slip zonder zijnaden gemaakt van een fijnrib met streepdessin. De pijpen zijn afgezet met een schulp boordje en de taille is omgezoomd met een tunnelelastiek.

Beeren Meisjes Slip Liesje

Slip zonder zijnaden gemaakt van een bedrukte fijnrib met een bloem dessin. De pijpen zijn afgezet met een bedrukt boordje en de taille is omgezoomd met een tunnelelastiek.

Beeren Meisjes Slip Patricia

Slip zonder zijnaden gemaakt van een fijnrib. De pijpen zijn afgezet met een boordje met wit borduurstiksel erop en de taille is omgezoomd met een tunnelelastiek.

Beeren Meisjes Slip Print

Meisjes slip gemaakt van een met hartjes bedrukte fijnrib, zonder zijnaden. De slip is aan de bovenzijde afgewerkt met een elastische ‘Beeren Bodywear’ tailleband en de pijpen zijn afgezet met een satijnbandje.

Beeren Meisjes Slip Stip

Meisjes slip gemaakt van een met stipjes bedrukte fijnrib, zonder zijnaden. Zowel de pijpen als de taille zijn afgezet met een satijnbandje.

Beeren Young Meisjes Boxer

Meisjes boxer, gemaakt van zachte micro stof, zonder zijnaden. De boxer is aan de bovenzijde afgewerkt met een elastische ‘Beeren Bodywear’ tailleband en de pijpen zijn omgezoomd.

Filter by:

Wissen
Min: €2,00 Max: €4,00
2 4
  • Wit
  • Zwart
  • Lichtblauw
  • Koraal
  • Paars
  • Geel
  • Groen
  • Roze