Zoek
Filters
Close

Thermo ondergoed kind - thermo ondergoed voor jongens en meisjes

Het online assortiment thermo ondergoed voor kinderen van Thermo-Store biedt verschillende collecties. Dit assortiment thermo ondergoed wordt gekenmerkt door de collecties Thermo en Gatta Active Wool. Laatstgenoemde collectie thermo ondergoed is nieuw in het assortiment thermo ondergoed voor kinderen van Thermo-Store en is uitermate goed geschikt voor kinderen die actief zijn in extreme koude omstandigheden. Waar de collectie 'Thermo' basic kleuren als zwart, wit en grijs voor kinderen aanbiedt, daar bestaat de nieuwste collectie Gatta Active Wool uit thermokleding voor kinderen met meer opvallende kleuren als blauw, rood en paars.

Technische informatie 'thermo ondergoed kind Thermo'

Het kinder thermo ondergoed 'Thermo' gebruikt het garen Viloft Original. Het garen van deze thermokleding creëert luchtzakken voor een uitstekende thermische isolatie, snel transport van vocht en ademend vermogen. Dit leidt tot een comfortabel microklimaat op de huid, waardoor de thermkleding kinderen uit deze collectie uiterst geschikt is als isolerende onderlaag tijdens het sporten of bij andere activiteiten in koude omstandigheden.

Technische informatie thermo ondergoed kinderen 'Gatta Active Wool'

De thermo ondergoed collectie 'Gatta Active Wool' is gemaakt van een nieuw garen combinatie van acrylvezel met viscose. Dit kinder thermo ondergoed kent eigenschappen in de buurt van wol en katoen, maar is zachter in aanraking, blijft steviger zelfs na herhaaldelijk wassen. Daarnaast houdt dit ondergoed voor kinderen de warmte vast die wordt afgegeven door het lichaam. Door de gladde structuur van de stof pilt deze 'Gatta Active Wool' thermokleding voor kinderen niet. Verder droogt deze thermokleding zeer snel, meer dan de helft sneller dan katoen. Kortom, voordelen in overloed wanneer uw kinderen genieten van deze thermkleding! Indien uw kinderen actief zijn in extreme weersomstandigheden (denk aan skiën)  dan mag dit thermo ondergoed voor kinderen absoluut niet ontbreken in de kledingkast van uw kinderen.

Wilt u thermo ondergoed voor uw kind(-eren) kopen?

Indien u thermo ondergoed voor uw kind of kinderen op werkdagen voor 15:00 uur besteld heeft u dit geweldige ondergoed morgen al in huis! Wacht dus niet langer en schaf direct uw favoriete set, zodat uw kind kan genieten van ongekende thermische voordelen. Gratis verzending vanaf € 75.-.