Zoek
Filters
Close

Thermoshirts heren met lange mouwen - Thermo ondergoed voor mannen

Dames thermoshirts met lange mouwen 'RJ Thermo Cool'

In het assortiment heren thermoshirts met lange mouwen vindt u de collectie RJ Thermo Cool. Het gevoel van te warm of juist weer te koud is dankzij deze collectie (sport-) onderkleding meer dan verleden tijd. RJ Thermo Cool helpt u warm te zijn als u zich koud voelt en koel te zijn als u zich warm voelt. Een echt all-season product! Dit wordt gerealiseerd door duoregulatie. Duoregulatie biedt algehele comfort die u helpt warm te worden als u zich koud voelt en koel te worden als u zich warm voelt. Dit door het aanbieden van energie en welzijn. Duoregulatie betekent lichaamsenergie besparen en het welzijn te verbeteren, zodat u zich kan concentreren op uw prestaties; RJ Thermo Cool thermo ondergoed is de oplossing is dus uitstekend voor sporters. Het (sport-) thermo ondergoed voor mannen!

Thermoshirts heren met lange mouwen collectie 'Gatta Active'

De collectie Gatta Active is een nieuwe collectie heren thermo ondergoed gemaakt van een nieuw garen combinatie van acrylvezel met viscose. Ook het assortiment heren thermoshirts met lange mouwen biedt nu deze collectie aan. Dit thermo ondergoed kent eigenschappen in de buurt van wol en katoen, maar is zachter in aanraking, blijft steviger zelfs na herhaaldelijk wassen. Zo houden de heren thermobroeken van Thermo-Store uit de collectie Gotta Active de warmte vast die wordt afgegeven door het lichaam. Door de gladde structuur van de stof pilt dit Gatta Active thermo ondergoed niet. De thermoshirts uit deze collectie drogen zeer snel, meer dan de helft sneller dan katoen. Kortom, voordelen in overloed! Indien u met werken of sporten (denk aan skiën, paragliding, klimmen en meer) actief bent in extreme weersomstandigheden dan mag een thermoshirt met lange mouwen uit deze collectie niet ontbreken in uw kledingkast.

Scoor uw gehele set heren thermo ondergoed bij Thermo-Store!

Bent u opzoek naar meer heren thermo ondergoed? U bent bij Thermo-Store op het juiste adres. Bij Thermo-Store vindt u namelijk ook heren thermo boxershortsheren thermobroeken en dames thermosokken & accessoires. Kortom, uw hele set thermo ondergoed vindt u online bij Thermo-Store. Wacht niet en schaf direct uw favoriete thermo ondergoed voor dames aan. Indien u op werkdagen voor 16:00 uur besteld heeft u uw ondergoed en kleding morgen al in huis!